Vacatures Werkgroep Studentenpastoraat

De dienstenorganisatie Protestantse Kerk in Nederland zoekt
een Studentlid en Lid voor de Werkgroep Studentenpastoraat


Studentlid voor de Werkgroep Studentenpastoraat

(vrijwilligersfunctie, ± 4 uur p/mnd )

Ben je student en zoek je naar manieren om de wereld van studenten en de kerk te verbinden? Wil je het verschil maken voor je mede-studenten door een bijdrage te leveren aan de opbouw van het protestantse studentenpastoraat in Nederland? Nu en in de toekomst? Denk je graag mee over de visie, het beleid en de toekomst van het studentenpastoraat? Dan kom jij als geroepen!

Als lid van de Werkgroep Studentenpastoraat draag je bij aan het landelijk studentenpastoraat door gemeenten en andere betrokkenen te helpen en adviseren in hun werk voor of met studenten. Daarnaast adviseer en informeer je de Synode van de Protestantse Kerk. En je bent betrokken bij de subsidieaanvragen voor het studentenpastoraat. Je zorgt samen met de werkgroep voor verslaglegging en aanbevelingen aan de Synode van de Protestantse Kerk. En je adviseert de Commissie Steunverlening over subsidieaanvragen voor het studentenpastoraat. De werkgroep bestaat uit vier leden, waarvan twee studentleden. Jij bent daar één van. Daarnaast heeft de werkgroep twee vaste adviseurs, te weten studentenpastores uit het veld, en wordt zij begeleid door een beleidsmedewerker van de dienstenorganisatie.

Meer informatie over deze vacature:
https://drive.google.com/file/d/1HemqNSsUbobTXIUk9UHi-0n0aj_25EJU/view


Lid voor de Werkgroep Studentenpastoraat

(vrijwilligersfunctie, ± 4 uur p/mnd )

Heb jij een hart voor het welzijn van studenten en wil je het verschil maken voor studenten door een bijdrage te leveren aan de opbouw van het protestantse studentenpastoraat in Nederland? Nu en in de toekomst? Dan kom jij als geroepen!

Als lid van de Werkgroep Studentenpastoraat draag je bij aan het landelijk studentenpastoraat door gemeenten en andere betrokkenen te helpen en adviseren in hun werk voor of met studenten. Daarnaast adviseer en informeer je de Synode van de Protestantse Kerk. En je bent betrokken bij de subsidieaanvragen voor het studentenpastoraat. De werkgroep bestaat uit vier leden, waarvan twee studentleden. Daarnaast heeft de werkgroep twee vaste adviseurs, te weten studentenpastores uit het veld, en wordt zij begeleid door een beleidsmedewerker van de dienstenorganisatie.

Meer informatie over deze vacature:
https://drive.google.com/file/d/1VbILhby6Df2ORsXfaU3rZgdPuEmFiNlE/view