Heilige Plekken !

Met het initiatief Heilige Plekken bieden we kerken de gelegenheid om jongeren welkom te heten en onder begeleiding van een volwassene een betekenisvolle (nacht)experience te beleven in ‘een heilige’ ruimte die contrasteert met het dagelijkse.
Kerken kunnen zo op betekenisvolle, sacrale zones worden voor studentenverenigingen, jongerengroepen en klassen.

  • Wat kan Heilige Plekken bieden:
    Het begeleiden van een van de al ontwikkelde experiences bij u in de kerk ter plaatse voor tieners, jongeren, twintigers en (jong) volwassenen. Bijvoorbeeld: Life Topcis – de zeven vragen die je jezelf elke vijf jaar moet stellen.
  • Het samen met u komen tot een specifiek christelijk zingevingsaanbod voor uw gemeente passend bij jullie gebouw. Er is bijvoorbeeld sprake van een jubileum of een specifiek thema wat u toegankelijk wilt maken voor het dorp, wijk of stad.
  • Het samen met diverse gemeenten in een dorp of stad komen tot een gezamenlijk zingevingsaanbod in diverse kerken. Het unieke van het gebouw wordt bij iedere kerk aangesproken, maar het aanbod kan per kerk sterk wisselen, het geheel versterkt elkaar.
  • Stiltekapel – Is uw kerk regelmatig open voor iedereen die even stilte wilt genieten? Wilt u mensen meer aan zingeving bieden, zonder dat dit meer vrijwilligers vraagt? We denken graag mee.

Filmpje met studenten aan het woord:

 

Wilt u meer informatie?

Lees de folder (pdf): Heilige Plekken info
en neem contact op met:

Marian Timmermans
Mobiel 06 39 49 68 69
heiligeplekken@gmail.com
www.heiligeplekken.nl