De Kansen voor de Kerk | Leiderschapsvermenigvuldiging 4 februari 2023

‘Zullen we haar dan maar weer vragen?’

Op zaterdag 4 februari organiseren we De Kansen voor de Kerk | Leiderschapsvermenigvuldiging. Een evenement speciaal voor kerkleiders in Vlaanderen, Limburg en Noord-Brabant. Het evenement vindt fysiek plaats in Eindhoven. We kunnen niet wachten om je dan te ontmoeten!

In de kerk doet vaak een klein groepje mensen al het werk. Is het echt zo dat niemand anders wil of geschikt is? Of ligt het probleem ergens anders? Stel je voor: jouw kerk als kraamkamer voor leiderschap… Hoe betrek je meer mensen bij je visie en hoe investeer je stapsgewijs in hun leiderschapsontwikkeling?

Tijdens dit evenement word je een dag lang geïnspireerd met principes over leiderschapsvermenigvuldiging. We gaan ook concreet aan de slag met hoe jij deze principes kunt doorvertalen naar de context van jouw gemeente of parochie.

De grote vraag die tijdens dit evenement centraal staat, is: ‘Hoe kan ik de draagkracht en talentontwikkeling in mijn kerk voeden en inspireren?’.
Het wordt een dag vol ontmoeting, inspiratie en uitwisseling voor kerkleiders in het zuiden van Nederland en Vlaanderen. Van harte welkom!

Wanneer:
4 februari – 09.45 uur 16.00 uur (Inloop 09.30 uur)

Waar:
De Lichtstad, Wegedoornlaan 2B – 5646 AC Eindhoven

Prijs:
T/m 8 januari: € 10,- – Vanaf 9 januari: € 15,-
De prijs is inclusief een heerlijk stuk vlaai en een uitgebreide lunch.

Aanmelden:  Aanmelden evenement – Kansen voor de kerk – Leiderschapsvermenigvuldiging